Thursday 30 March 2017

App of the Month: Kahoot!

Kahoot!
Kas on sul kunagi juhtunud, et ette valmistatud presentatsioon jääb natuke lühikeseks, sest uut informatsiooni on raske leida? Millegagi tuleb täita esitluse aeg, kuid midagi asjalikku pole enam öelda? Lahendust ei tule kaugelt otsida, kuna Kahoot annab võimaluse lisada oma presentatsioonile paar minutit juurde ning ei nõua esitajalt palju lisatööd, kuna pead kasutama informatsiooni, mida ise esitad.
Plussid
Kahooti meeldib õpilastel mängida, kuna nad saavad endale ja teistele tõestada, et kuulasid esitlust.
Osale õpetajatele meeldib, kui on Kahooti kasutatud ja see hästi tehtud. Näiteks Paavo on tõsine Kahooti armastaja  ja annab ka Kahooti võitjale hinde.
Kahoot on loonud võimaluse: Jumble, kus peab panema neli erinevat vastust õigesse järjekorda. See annab võimaluse vaadata, kuidas sinu klassikaaslased pingutavad, et vastata sinu tõsiselt raskele Kahootile.
Miinused
Kui Kahoot! on halvasti tehtud, siis on tulemus halb, kuna klassikaaslased ei oska vastata tehtud Kahootile ning õpetaja on ka pettunud ja ei näe selle võlu.
On osa tunde, kus tuleks hoiduda Kahooti kasutamisest. Näiteks mitmed õpetajad, kes harva annavad midagi internetist teha, võivad arvata, et Kahoot on liiga lapsik või ei ole piisavalt hea lahendus, et kontrollida õpilaste esitluse kuulamisoskust.
Samuti on ka olnud mitmeid juhtumeid, kus Kahooti liider või potensiaalne liidrikukutaja on netiühenduse järsku kaotanud ning pidanud loovutama oma mõjuvõimsa koha.
- Tech Guru Henrik

No comments:

Post a Comment

Kalender