Saturday 21 January 2017

ENQU ennustab jaanuar 2017

Sõnn- On hea aeg praktilisteks tegevusteks. Mine koju magama.


Kaksikud- Tunned, et su mõttevõime on tavalisest parem. See stimuleerib intellektuaalset tegevust. Ära lase ennast sellest häirida, niikuinii suudad mingi töö pekki keerata.


Vähk- Oled vaimukas ja reisihimuline. Ehk võtad ette teekonna raamatukogust spordihoone ülemisele korrusele ja tagasi.


Lõvi- Su enesetunne on hea ja meeleolu rahulik. Õnneks rikub selle sisemise tasakaalu ära mingi suvaline põhikooli jorss, kes häälitseb koridoris.


Neitsi- Vastuolud ja lahkarvamused kaaslastega on kerged tulema. Oled revolutsioonilises meeleolus. Lühidalt seletades kaob sul kustukumm ära ja sa süüdistad rikkaid klassikaaslasi.


Kaalud- Puutud täna kokku kuulujuttude ning moonutatud infoga. Näiteks võib keegi öelda, et sööklas on jäätist, aga tegelikult ei ole. Sulle mängiti hoopis üks vahva vemp.


Skorpion- Võib tekkida probleeme mälu ja keskendumisvõimega. Samas jälle oleks imelik hoopis see, kui peale kõiki neid aastaid TIKis poleks sul tekkinud selliseid vaimseid häireid.


Ambur-  Tunned tungi midagi suurt ning tähtsat korda saata. Vaata, et sind selle käigus koolist välja ei visata. :)


Kaljukits-  Sind valdab üleüldine energiapuudus. Kui võimalik, lükka tähtsad toimingud edasi. See tähendab seda, et magamisega saad tegeleda alles peale seda esseed, mis homseks kirjutada vaja.


Veevalaja-  Ära usalda oma isiklikke asju kellegi teise hoolde. Raudselt lastakse sult kõik pastakad rotti.


Kalad- Ees on rasked ajad. Püüa vältida stressi tekitavaid olukordi. Lol jk sa käid TIKis

- Mark

No comments:

Post a Comment

Kalender